Netwerkbijeenkomst Indonesische ambassade

Netwerkbijeenkomst Indonesische ambassade

From: Zwaan de Vries. Subject: Netwerkbijeenmomst 5 juni Den Haag i.s.m. Indonesische ambassade.

Beste Brandals, deze uitnodiging kreeg ik met het verzoek het door te sturen.

Bij deze:

Op 5 juni a.s. gaat Stichting Hibiscus een netwerkdiner organiseren in nauwe samenwerking met de Indonesische ambassade in Den Haag. Dat doen wij omdat wij in eerste instantie deel willen nemen om de banden tussen de twee landen te versterken (in verlenging van recentelijk bezoek van Premier Mark Rutte aan Indonesië). Daarnaast Internationaal ondernemen biedt kansen. Onder druk van economische tegenslag is het noodzakelijk voor elke ondernemer deze kansen te grijpen door vernieuwd en innovatief samen te werken, in de eigen regio, nationaal en internationaal.
Dit netwerkdiner biedt een unieke en doeltreffende mogelijkheid voor ondernemers om te orienteren op de mogelijkheid en wijze waarop groei en ontwikkeling van de eigen onderneming vorm kan krijgen.
Op die avond zal H.E. mw. Retno L. P. Marsudi onze keynote spreker zijn en nog een aantal andere sprekers. E.e.a. wordt opgeluisterd door de jazz zangeres Nita Aartsen met een optreden in combinatie met traditionele Indonesische instrumenten. Alvast hartelijk bedankt voor uw aanbeveling.

Hartelijke groeten, Ine WawoRuntuemail: ine_wieringa@hotmail.comTel. +31 – 6 41 51 71 27 —

About Andrew David

Andrew David is eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun (communicatieve) ondernemersvaardigheden. Zoals netwerken, acquisitie, timemanagement, presenteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *